Onze School

Als je mij het laat ervaren, dan zal ik leren…

waar kinderen de ruimte krijgen om zich op hun eigen manier en met plezier te ontwikkelen. We helpen de kinderen hun persoonlijkheid te vormen en hun talenten optimaal te benutten”

Agenda

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Studiedagen

• 6 december 2018
• 13 maart 2019
• 12 april 2019
• 3 juni 2019
• 4 juni 2019
• 3 juli 2019

Kindcentrum ‘Op De Horst’ “…

waar kinderen de ruimte krijgen om zich op hun eigen manier en met plezier te ontwikkelen. We helpen de kinderen hun persoonlijkheid te vormen en hun talenten optimaal te benutten”

Vanaf 5 november 2018 zijn wij officieel een Kindcentrum. Een Kindcentrum voor kinderen van 2,5 tot en met 13 jaar, van 7 uur in de ochtend tot zes uur ’s avonds en 52 weken per jaar: een plek om te leren, ontwikkelen, spelen en vooral te ervaren.

 

Missie

Leren gaat beter als het je goed gaat. Daarom ligt de focus op welbevinden en betrokkenheid. Wij geloven dat je leert als er interesse is. Bij ons op school mag je zijn wie je bent. Daarom kan bij ons op school bijna alles! Als we er samen maar beter van worden.

Visie

Op De Horst is trots op haar pedagogisch klimaat. Bij ons op school voel je je welkom en belangrijk. Of je nu ouder, leerling, leerkracht, leidster of schoonmaker bent. We werken en leren ervaringsgericht. Dat betekent dat we er alles aan doen dat kinderen in staat zijn te ontwikkelen. Wij geloven dat kinderen die goed in hun vel zitten en betrokken zijn niets liever willen dan nieuwe dingen leren en ontdekken. Onze leerkrachten zijn goed thuis in de uitgangspunten van E.G.O. en we besteden voortdurend aandacht aan de betrokkenheidsverhogende factoren en werkvormen.

Nieuws

Nieuwe website live
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi

Lees meer

Schoolbibliotheek
Schoolbibliotheek Wij zijn erg trots op de grote hoeveelheid boeken bij ons op school. Er is een ruim assortiment aan boeken te vinden. De groepen 1 t/m 6 brengen iedere dinsdag of woensdag een

Lees meer

Op zoek naar een school voor uw kind in Groesbeek?

Kindcentrum Op De Horst