Onze School

Open blik, samen, talenten, dynamisch

Basisschool Breedeweg is een kleine basisschool in dorpskern Breedeweg. Basisschool Breedeweg staat voor onderwijs waarbij de maximale ontwikkeling van elk kind centraal staat.

Lees meer

Agenda

Onze agenda is te vinden op ons digitale informatiekanaal Social Schools.

Belangrijke info

Welkom

Met deze website willen wij u een beeld geven van basisschool Breedeweg en de manier waarop wij onze visie vormgeven. Ons onderwijs staat in dienst van ons primaire doel: wij geven kinderen kennis, vaardigheden en attitude mee om het beste uit zichzelf te halen en ze voor te bereiden op de dynamiek van onze maatschappij. Hierbij staat het kind centraal en wordt er dus ook vanuit kinderen gekeken en gewerkt. We doen dat met een enthousiast team, dat wil blijven werken aan professionaliteit en persoonlijke groei.

 

Ouder: ‘Ik vind dat basisschool Breedeweg een enthousiast team heeft. De sfeer is informeel en mooi om te zien dat leerlingen uit ander groepen elkaar kennen, helpen en samen plezier maken.’

 

 

Nieuws

4 kapstokregels
Voor een sterk pedagogisch klimaat op school is het onder andere van belang dat er duidelijke afspraken (regels) zijn. Teveel regels geeft eerder onduidelijkheid dan dat het beoogde doel wordt

Lees meer

Nieuwe website
Van harte welkom op onze nieuwe website! Via deze weg willen we u nog een beter beeld geven van onze school. Kijkt u op uw gemak eens even rond!

Op zoek naar een school voor uw kind in Groesbeek?

Basisschool Breedeweg